Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit

Ministrja e Kulturës, Mirela Kumbaro inspekton Parkun Kombëtar të Butrintit, Manastirin e 40 Shenjtorëve dhe Finiqin. Takim me specialistë të DRKK Gjirikastër dhe pjesmarrje në seminarin ‘Planet e menaxhimit të siteve UNESCO në Adriatik dhe sfidat e zbatimit: Rasti i Butrintit’.{:}