Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit

Ministrja e Kulturës, Mirela Kumbaro, kryetarja e Komisionit Shtetëror ngritur për pritjen e Papa Françeskut në Shqipëri, inspektoi sot punimet në sheshin ‘Nënë Tereza’, i cili do t’i nënshtrohet rehabilitimit, rikonstruksionit dhe pastrimit të fasadave në një projekt të hartuar nga IMK dhe miratuar nga KKR Foto: Franc Zhurda{:}