Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit

Në çdo 23 Prill, që nga viti 1930, në Spanjë organizohet një lexim publik i kryeveprës së Miguel De Cervantes, “Sojliu Mendjelehtë Don Kishoti i Mançës”. Ambasada e Spanjës në Shqipëri i bashkangjitet kësaj iniciative duke organizuar sot në orën 11:00 në Fakultetin e Gjuhëve të Huaja të Universitetit të Tiranës leximin publik të kësaj vepre.

Artikulli i plotëShqiptarja.com