Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit

Banka e Shqipërisë ka zgjedhur të sjellë diçka ndryshe për fëmijët,që t’iu tregojë atyre se si mund të kursejmë paratë. Me shfaqjen e famshme dhe sa të dashur për të vegjëlit, “Çufo dhe Tipi – Një aventurë me verdhushka”, Banka e Shqipërisë ka dashur t’i tregojë brezave të rinj, mbi rëndësinë e edukimit financiar tek ato vetë.

Artikulli i plotëOraNews