Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit

Për Anbeta Toromanin, Kledi Kadiun, por dhe për të gjithë balerinët e tjerë shqiptarë të shpërndarë në teatrot e ndryshëm të botës, nuk është hera e parë në TKOB, por çdo rikthim është si një herë e parë.

Artikulli i plotë: Panorama