Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit

I treti vit ky që Ministria e Kulturës ndan me publikun, mediat dhe turistët Kalendarin Kulturor të vitit.

Sepse është i treti vit që programi “Thirrje për projekte në Art dhe Kulturë” mbështet rreth 90 projekte kulturore të Skenës së pavarur në gjini e fusha të ndryshme, në qytete të ndryshme, që shtrihen gjatv gjithë vitit.

Muzikë, teatër, arte pamore, kinema, festivale, lexime e promovime, mbështetur nga Ministria e Kulturës, ftojnë publikun, turistët, artistët, mediat në dilemat e zgjedhjes: ku të shkoj?

Skena publike dhe ajo e pavarur, janë në garë te bukur.

#EjaNëKulturë”{:}