Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit

Ministria e Kulturës ndan me publikun, mediat dhe turistët Kalendarin e vitit 2017 në Art Kulturë dhe Trashëgimi.

Ky kalendar ju informon për gjithë sa ndodh në skenën e institucioneve të kulturës në : Muzikë, Balet, Arte Pamore, Film, Trashëgimi, Performanca, Letërsi në një gjithëpërfshirje në të gjithë vendin.

Ky kalendar është hartuar me nismat e programeve të MK-së si dhe duke u mbështetur në programin “Thirrje për projekte në Art dhe Kulturë” që këtë vit mbështet rreth 130 projekte kulturore të Skenës së pavarur në gjini e fusha të ndryshme, në qytete të ndryshme, që shtrihen gjatë gjithë vitit.

Skena publike dhe ajo e pavarur, janë në garë te bukur.

#EjaNëKulturë”

Kliko më poshtë për të parë kalendarin.

https://issuu.com/min_kultures/docs/untitled{:}