Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit

Festivali i parë i librit dhe artit, i cili ka qenë njëri ndër projektet e mbështetura nga Ministria e Kulturës do të mbahet këtë pranverë në Tiranë në ambientet e Muzeut Historik Kombëtar.

Artikulli i plotëShqiptarja.com