Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit

Hap siparin sot në Muzeun Historik Kombëtar Festivali i Librit dhe i Artit/ Shtëpia botuese “Saras” prezantohet me autorët Jason Goodwin, Shekspir, Roberto Ciai, Cesaro Romiti, Grazmend Krasniqi etj.

Artikulli i plotëShqip