Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit

[metaslider id=5044]

JAZZ IN ALBANIA FESTIVAL NË EDICIONIN E TIJ TË KATËRT SJELL NË HOTEL ROGNER, GRUPE INTERESANTE NGA HUNGARIA, AUSTRIA, ITALIA, TURQIA, IZRAELI, MALI I ZI DHE SHQIPËRIA.

MË 23 KORRIK NË TIRANË, MË 25 KORRIK NË SARANDË DHE MË 26 KORRIK NË SHKODËR, JAZZ IN ALBANIA SJELL NJË DYSHE SUPER NGA HUNGARIA: EAST 2 EAST .

PATAGONIA EXPRESS NGA ENZO FAVATA, PËRFAQËSUESI I ITALISË NË JAZZ IN ALBANIA FESTIVAL.

LIVE DO TA SHIJONI MË 24 KORRIK NË ROGNER HOTEL NË ORËN 20.30.

ERMAL RODI COOL BALKAN TRIO – PËR HERË TË PARË ME PJESË ORIGJINALE TË JAZZI-T BALLKANIK. DANCE OF TIRANA ËSHTË NJË NGA PJESËT E KOMPOZUARA NGA ERMALI DHE QË DO TË INTERPRETOHEN NGA: EMILIANO DHIMO, ERMAL RODI, LAKIS TZIMKAS LIVE NË JAZZ IN ALBANIA FESTIVAL MË 23 KORRIK NË TIRANE DHE MË 25 KORRIK NË SARANDË.

PËR ATA QË DUAN TË JENË TË SIGURTË SE NUK DO TË MBETEN PA BILETË, I FTOJMË TË REZERVONI NË RECEPSIONIN E HOTEL ROGNER,

ÇDO DITË NGA ORA 09:00 – 13:00 DHE 17:00 – 21:00

PRENOTONI NË: jazzinalbania@gmail.com  OSE : 0674060821

KY FESTIVAL MBËSHTETET NGA MINISTRIA E KULTURËS.

21-26 KORRIK 2015, TIRANË, SHKODËR, ELBASAN, SARANDË,{:}