Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit

Ka përfunduar rikonstruksioni i jashtëm dhe ai i kupolës në Kishën e Shën Triadhës, në Kalanë e Beratit, e cila ndërhyrjen e fundit e pati rreth 36 vite më parë.{:}