Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit

Nga data 20 deri më 23 maj 2014, në Parkun Arkeologjik të Apolonisë, Shkolla Franceze e Tiranës në bashkëpunim me Ministrinë e Arsimit dhe Sporteve, Ministrinë e Kulturës dhe Ambasadën e Francës në Shqipëri organizojnë  aktivitetin e titulluar “Klasa e gjelbërt”.

Artikulli i plotëata.gov.al