Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit

[metaslider id=804]

Instrumentistët  Eriona Jaho –violinë, Xhoan Shkreli –violinë, Francois Lefevre-violë, Vlorent Xhafaj-violonçel  ngjiten në skenën e Teatrit Kombëtar  në “Koncertin Muzikor”  duke interpretuar për artdashësit disa nga veprat muzikore më të mira të kompozitorëve, Beethoven e Schumann.  Një koncert i veçantë  me instrumentistë virtuozë të cilët luajnë në arena muzikore të rëndësishme si :Orkestra e Radios së Gjermanisë , Orkestra e Teatrit “La Fenice”.

Ky koncert vjen pranë jush në kuadër të stinës koncertore verore të kryeqytetit  dhe mbështetet nga Ministria e Kulturës.

Orari i biletarisë : 9:00-13:00 ; 17:00-20:00

Tel.:04 222 30 22 , 0693750260

#ejaneteater

24 korrik 2017, ora  19:00, Teatri Kombëtar{:}