Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit

Në kuadër të kalendarit të përbashkët kulturor Shqipëri-Kosovë më date 03 Korrik 2015, Ora 20.00 organizohet KONCERT në Teatrin Kombëtar të Operas dhe Baletit dhe me datë 10 Korrik 2015,
Ora 19.00 në Teatrin Kombëtar, Prishtinë.

Interpretojnë:
Orges Malaj (fagot)
Ilir Kodhima (korno)
Ridvan Murtezi (oboe)
Gridi Kraja (perkusion)

Orkestra Simfonike e TKOB
Dirigjent: Edmond Doko
I ftuar: Isak Shehu

PROGRAMI
Sibelius: Andante festivo për Orkestër Harqesh
Albinoni: Koncert për Oboe dhe Orkester Harqesh, në D minor, Op. 9
Solist: Ridvan Murtezi
Carl Nilsen: Suitë për Orkestër Harqesh
Aleksander Lalo: Pjesë për Corno dhe Vibrafon
Solist: Ilir Kodhima, Gridi Kraja
Isak Shehu: Variacione për Orkestër Harqesh
Isak Shehu: Temë me variacione për Fagot dhe Orkestër Harqesh
Solist: Orges Malaj (dedikuar Fatos Jaho){:}