Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit

Dita e Europës që manifestohet më 9 maj sjell në Shqipëri koreografin me famë botërore Angjelin Preljocaj. Preljocaj do të ngjisë në skenë dy shfaqje hip-hop, ku njëra do të jepet me katër balerinë, përmes stilit personal të koreografit. Shfaqja e dytë do të jetë sërish balet hip-hop i luajtur nga balerinët shqiptarë, me një koreografi për të cilën Preljocaj thotë se e ka përgatitur për balerinët Nju Jorkut.

Artikulli i plotëshqiptarja.com