Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit

Kosova dhe Shqipëria kanë nënshkruar një Protokoll Bashkëpunimi, në bazë të të cilit është themeluar një kalendar i përbashkët i ngjarjeve kulturore për katër vjetet e ardhshme. Ai duhet të plotësohet çdo vit, e ai për vitin 2014 është miratuar të enjten.

Artikull i plotë http://www.koha.net/arkiva/?page=1,5,175005