Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit

Ministrat e Kulturës së të dy vendeve, Memli Krasniqi dhe Mirela Kumbaro – Furxhi, kanë nënshkruar të enjten në Tiranë Protokollin e Bashkëpunimit në fushën e kulturës, me të cilin edhe u themelua Kalendari i Përbashkët Kulturor.

Artikull i plotë illyriapress.com