Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit

Këshilli Kombëtar i Restaurimeve ka hedhur poshtë vendimin e të njëjtit institucion të një viti më parë, për “rijetësimin e Kalasë së Lezhës”.

Artikulli i plotë: Panorama