Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit

Ministrja e Kulturës Mirela Kumbaro u takua me familjen Kondakçi, në lagjen Kala, Berat, ku falë ndërhyrjes emergjente u shpëtua jo vetëm banesa, monumente kulture, por edhe jeta e banorëve. Pas daljes nga gjendja e emergjencës dhe punës intensive të DRKK-Berat ‘shpëtohet’një tjetër monument kulture . Në bashkëpunim me CHWB-Albania,në banesën e familjes Kondakçiu monument kulture kategoria II në lagjen Kala është duke përfunduar restaurimi i murit të gurit dhe atij me strukturë çatmaje.{:}