Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit

Në Organizatën e Kombeve të Bashkuara me seli në New York u mbajt debati i nivelit të lartë “Kultura dhe Zhvillimi i Qëndrueshëm në Axhendën e Zhvillimit pas 2015”. Në këtë debat mori pjesë edhe Ministrja e Kulturës e Shqipërisë Mirela Kumbaro, e cila ishte ftuar për një bisedë nga studio e New Yorkut e Zërit të Amerikës. Material i plotë në zeriamerikes.com

Vice President Mike Pence waves after getting off Air Force 2 at the Air National Guard base in Coraopolis, Pa., Friday, Feb. 2, 2018. (AP Photo/Keith Srakocic)

{:}