Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit

Të gjitha subjektet shqiptare mund të aplikojnë në të gjitha pjesët e programit të BE-së, “Creative Europe” që synon mbështetjen e kulturës dhe sektorit kreativ.

Artikulli i plotë: Lajmi i Fundit