Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit

“Në asnjë moment nuk kemi thënë që shteti shqiptar të jetë kundër koncesioneve ose qirave për sa kohë ato janë të parashikuara nga ligji, por ne jemi kundër çdo forme abuzimi në monumentet e trashëgimisë kulturore”. Kështu është shprehur dje ministrja e Kulturës, Mirela Kumbaro.

Artikulli i plotë: Shqip