Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit
Nr Institucioni Emer Mbiemer Profili i studimit Vleresimi ne pike
1 Ministria e Kultures Jona Karapinjalli Gazetari dhe Komunikim, drejtimi Marredhenie me Publikun 110
2 Ministria e Kultures Anxhela Kenaj Shkenca Politike 100
3 Ministria e Kultures Elsa Myftaraj Histori 110
4 Ministria e Kultures Eftela Kacorri Informatike 60
5 Ministria e Kultures Liridona Bukuroshi E drejte private dhe Biznesi 110
6 Biblioteka Kombetare Alma BRAZHDA Letersi 110

{:}