Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit

Premierë në Teatrin Kombëtar, drama “Mallkimi i fukarenjve” nga Sam Shepard. “Është për të qeshur fakti se aktori në një farë mënyre është edhe shkrimtar. Këto dy gjëra nuk ndahen nga njëra tjetra si molla dhe portokalli. Shkrimtari dhe aktori janë një trup i vetëm” – Sam Shepard.Regjia: Kastriot Çipi. Skena dhe kostumet: Fatbardh Marku. As/ regjisore: Ilnisa Agolli. Aktorët performues :Yllka Mujo, Genti Deçka, Gëzim Rudi, Esela Pysqyli, Vasjan Lami, Laert Vasili, Ervin Bejleri, Artan Imami, Gert Ferra dhe Besmir Bitraku.  Rezervimet mund ti bëni nga inboxi i Facebook-ut i Teatrit Kombëtar dhe në numrin:  042223022.

16-17 prill 2016, ora 19:00, TK{:}