Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit

Ceremonia e fillimit të punimeve për Pazarin e Ri dhe firmosja e marrëveshje së mirëkuptimit për rinovimin dhe rivitalizimin e Sheshit “Avni Rustemi” dhe Pazarit të Ri në Tiranë.

Marrëveshjes do të firmoset nga AADF, Bashkia Tiranë, Ministria e Kulturës dhe Ministria e Zhvillimit Urban.

8 tetor, ora 10:30, Tiranë{:}