Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit

Mediterranea 19

Bienalja e Artistëve të Rinj

Shkolla e Ujërave

Publikimi i listës së artistëve shqiptar fitues që do të jenë pjesë e “MEDITERRANEA 19 – SCHOOL OF WATERS”, Bienalja e Artistëve të Rinj

Klikoni për të lexuar informacionin e plotë: LINK{:}