Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit

Ministria e Kulturës në bashkëpunim me Institutin Italian të Kulturës, sjellin në Art House, artistin Michelangelo Pistoletto. Është hera e parë që Pistoletto, një nga artistët më të mëdhenj në Itali do të vij në Shqipëri.

15 maj, ora 18:00, Art House, Rruga Shtjefen Gjeçovi 15, Shkodër{:}