Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit

“Një kafe dhe një libër” është nisma më e re e marrë nga Ministria e Kulturës. Është çelur pasditen e sotme Festivali i Librit dhe i Artit, e cila nis me krijimin e hartës së kafeve letrare në kryeqytet, të cilat duan të nxisin të rinjt drejt librit. Ministrja e kulturës, Mirela Kumbaro ka theksuar se kjo nisëm do të rrisë edhe rolin e kafeneve, duke i kthyer në streha lexuesish dhe shkrimtarësh të rinj premtues.

Artikulli i plotëoranews.tv