Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit

Ministrja e Kulturës, Mirela Kumbaro nis sot një vizitë dyditore në Bruksel në Institucionet e Bashkimit Europian.

Artikulli i plotëShqiptarja.com