Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit

[metaslider id=4389]

Ministrja e Kulturës, Mirela Kumbaro mori pjesë në konferencën e Berlinit “Një shpirt për Strategjinë e Evropës”, ku  referoi  në panelin “Periferia e Evropës”. Periferia si frymëzim për Evropën dhe “ Qyteti si vend  i  përfshirjes” u realizua me pjesëmarrjen e politikanëve:  Martin Schulz, President i Parlementit të BE-së, Donald Tusk , President i Këshillit të Evropës, Doris Pack, deputete e Parlamentit Evropian,  Michael Roth, Ministri gjerman i Shtetit,  etj. Në konferencë referuan edhe: Antje Contius, drejtore e S. Fischer Stiftung,  Lirak Çelaj, anëtar i  “Një shpirt për Strategjinë e Evropës”, Georgi Gospodinov, shkrimtar, Gianni Skaragas, shkrimtar, etj. Konferenca  e Berlinit  u mbajt në partneritet me Allianz Kulturstiftung, Allianz Deutschland AG, Qytete të Evropës, Komisioneri i Qeverisë Federale për Kulturë dhe Media, Instituti Goete dhe TRADUKI .

8 nëntor 2015,  ora 1:00-6:00 PM

9 nëntor 2015, ora 09:00 AM-5:00PM

Allianz Forum, Pariser Platz 6, 10117 Berlin, Gjermani{:}