Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit

Ministrja e Kulturës, Mirela Kumbaro në datat 27-28 qershor 2014 mori pjesë në takimin e zhvilluar në Ohër me ministrat e kulturës të Evropës Juglindore. Takimi u mbajt në prani të Drejtorit të Përgjithshëm të UNESCO-s, Irina Bokova, si pjesë e nismës{:}