Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit

Tetë shkolla të arsimit 9-vjeçar në Durrës janë përzgjedhur për të mirëmbajtur tetë monumente të rëndësishme të historisë dhe trashëgimisë sonë kulturore.

Kronika e plotëVizionPlus