Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit

Ministria e Kulturës në vijim të politikave të shpallura të saj për nxitjen e leximit, zgjerimit të audiencave letrare, nxitjes së krijimtarisë së zhanreve letrare dhe përhapjes massive të kulturës së librit shpall këtë herë nismën e saj më të re që është dhurimi i Fondit të Librit pranë Ministrisë së Kulturës në dobi të bibliotekave më të rëndësishme publike dhe atyre universitare.{:}