Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit

Dyert e Galerisë Kombëtare të Kosovës, janë hapur të premten në mbrëmje për të pasionuarit mbas fotografisë, me qëllim që këta të fundit të kenë mundësinë t’i shikojnë për herë të parë për një muaj rresht sa do të jetë e hapur kjo ekspozitë më shumë se 250 fotografi nga thesari i arkivit të fototekës “Marubi”, të cilat në madhësi të ndryshme ishin të vendosura në muret e dy kateve të GKK-së.

Artikull i plotë në www.kultplus.com