Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit

Të dielën e fundit të çdo muaji, hyrja në muze është pa pagesë. Ejani e shkrepeni fotografinë tuaj në fondalin e Marubëve.

The last Sunday of each month, admission is free. Come and take your picture at the Marubi backdrop.

Nga data 16 shtator deri më 27 nëntor, në Muzeun e Fotografisë së Amsterdamit – FOAM do të hapet ekspozita: Dinastia Marubi – 100 vite të studios fotografike shqiptare. Në këtë ekspozitë do të shfaqen fotografitë e përzgjedhura nga 1856 deri 1959.

In the exhibition Dynasty Marubi – A Hundred Years of Albanian Studio Photography, FOAM is showing a selection of photos from the archive of the Albanian photo studio Marubi (1856-1959).

Thursday 15 September, 17.30 hrs{:}