Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit

Ministria e Kulturës nënshkroi zyrtarisht dje një marrëveshje me rrjetin europian të botimeve “Traduki”. Marrëveshja u nënshkrua traduki_1nga ministrja e Kulturës, Mirela Kumbaro dhe drejtorja e ‘Traduki’, Antje Contius.

Artikull i plotë www.mapo.al