Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit

Në oborrin e Galerisë Kombëtare të Shqipërisë, ministrja e Kulturës së Shqipërisë, Mirela Kumbaro – Furxhi, bashkë me stafin e saj në përbërje prej 15 anëtarë, kishin dalë për të pritur delegacionin e Kosovës të përbërë nga 20 përfaqësues të institucioneve kulturore të Kosovës dhe zyrtarë të MKRS, duke shënuar kështu takimin e parë mes institucioneve të kulturës dhe artit të Republikës së Kosovës dhe Republikës së Shqipërisë.
Artikull i plotë www.telegrafi.com