Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit

Starton projekti i mbështetur nga Ministria e Kulturës, Teatri në Edukim, “Fjongo e Argjendtë”. Projekti u prezantua në shkollën ‘Servete Maçi’, me pjesëmarrjen e Ministres së Kulturës, Mirela Kumbaro dhe drejtorit të Teatrit Kombëtar, Hervin Çuli. Ky projekt është ideuar nga Qendra e Hulumtimit Progresiv, mbështetur nga Ministria e Kulturës. Ai do të vazhdojë edhe në 29 shkolla të tjera deri në dhjetor 2014, duke mundësuar kështu prezantimin e të gjitha shkollave të Tiranës me këtë metodologji. Detaje: http://www.kultura.gov.al/al/newsroom/lajme/ne-shkollen-servete-maci-ne-tirane-nis-programi-teatri-ne-edukim{:}