Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit

18 prilli Dita e Trashëgimisë Botërore. Ministria e Kulturës në bashkëpunim me Ministrinë e Arsimit dhe Sportit, Bashkitë dhe Komunat promovon nismën mbarëkombëtare : “Miqtë e Monumenteve” me moton :“Mbroj Monumentin”

Artikulli i plotë: Shekulli