Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit

Muzeu Historik Kombëtar, dje u shndërrua në një qytet të vogël të mbushur me libra. Sapo ngjit tapetin e kuq të shtruar për vizitorët, të presin nxënësit e liceut, të cilët ofrojnë një panoramë të ndjeshme, të një procesi pune.

Artikulli i plotëgazeta-shqip.com