Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit

Njoftim i rëndësishëm!

Për shkak të kërkesave të shumta dhe kohëzgjatjes së plotësimit të dokumentacionit të kërkuar, shtyhet afati i dorëzimit të dosjeve aplikuese për të përfituar nga Bonusi i Rijetësimit.

Afati i fundit është data 17 mars 2023.

Aplikimi do të vijojë të kryhet përmes portalit e-albania.al.

Bonusi i Rijetësimit është një mundësi që nuk duhet humbur për të mirëmbajtur dhe rijetësuar objektet-monument kulture apo që gjenden në lagja-kala, në qendra historike etj.

Aplikoni!{:}