Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit

SiO2 – Arsyeja e Brishtësisë

Artistët Bashkëkohorë Përballen me Qelqin

THIRRJE E HAPUR

Thirrje e hapur për projekte artistike me temë QELQIN për t’u zhvilluar, realizuar dhe ekspozuar në kuadrin e edicionit të 21 të Ekspozitës Ndërkombëtare të Arteve Pamore Onufri, 2015 | SiO2 – Arsyeja e Brishtësisë Artistët Bashkëkohorë Përballen me Qelqin, kuruar nga VestandPage.

Pjesëmarrja: Afati përfundimtar 1 Tetor 2015

Tipi: Ekspozitë Ndërkombëtare e Arteve Pamore

Vendi: Galeria Kombëtare e Arteve, Tirana, Shqipëri

Kategoritë: Film, Instalacion, Performancë, Tingull, Tekst (shkrime kreative), Video, Materiale pamore (që përfshijnë vizatimet, renderimet dixhitale, fotografinë).

info{:}