Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit

Tri shfaqje të mrekullueshme mirëpresin publikun në skenën e hapur të ndërtuar në sheshin “Skënderbej”. “Opera Open Air” përbën një risi të sjellë për herë të parë nga TKOBAP, e cila nis me “Opera në Jeans”.  Interpretojnë: Vikena Kamenica, Niko Kondakçi, Albana Leka, Xhino Daja; Dirigjent: Ricardo Casero. Një koncert ku do të dëgjoni miksime të muzikës operistike, këngës dhe orkestraleve bashkëkohore.

12korrik 2017, ora 21:00, Sheshi “Skëndërbej”, Tiranë

Mos harroni: veshja vetëm me JEANS!

{:}