Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit

[metaslider id=6689]

Jeta, dashuritë dhe intrigat në historinë e Violetës dhe Alfredos.

Kjo histori, e cila përcjell shumë emocione do të interpretohet nga solistët e TKOB dhe është një bashkëpunim me artistë italianë, Max Jota në rolin e Alfredos, dirigjenti Giancarlo De Lorenzo dhe regjia, skenografia dhe kostumet, realizuar nga Primo Petris.

Në role: Etleva Golemi, Ylber Gjini, Ramona Tullumani, Vikena Kamenica, Armando Likaj, etj. Marrin pjesë kori dhe orkestra e TKOB-së.

24, 26 shtator, TKOB, ora 20.00{:}