Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit

1.MUZEU HISTORIK KOMBËTAR

E Hënë – E Dielë

Ora 9:00  –  19:30

Kontakti: Tel: +355 4 2223977

e-mail: muzeuhistorikkombetar@yahoo.com

www.mhk.gov.al

 

 

       2.MUZEU KOMBËTAR I PERGJIMEVE “SHTEPIA ME GJETHE”

E Hënë – E Dielë

Ora 9:00  –  19:30

Kontakti: Tel: +355 682686566

e-mail: etlevacani@yahoo.fr

 

 

       3.GALERIA KOMBËTARE E ARTEVE

 

E Hënë– E Dielë

Ora 9:00  –  19:30

Kontakt – Tel: +355 4 222 6033

Email: koordinator@galeriakombetare.gov.al

http://www.galeriakombetare.gov.al/faqja-kryesore/

      4.MUZEU KOMBËTAR “GJERGJ KASTRIOTI”, KRUJË

      5.MUZEU KOMBËTAR ETNOGRAFIK, KRUJË

Muzeu Kombëtar Gjergj Kastrioti Skënderbeu

E Hënë – E Dielë

Ora 9:00  –  19:30 

Muzeu Etnografik, Krujë.

E Hënë – E Dielë

Ora 9:00  –  19:30

Kontakti: Tel:+355 5 1122225

Cel: 0692156764

E-mail: muzeu.gjkskenderbeu@yahoo.com

Facebook: Muzeu Historik dhe Etnografik Krujë

                                                                                                                              6.MUZEU KOMBËTAR “ONUFRI”, BERAT

 

 

                          7.MUZEU KOMBËTAR ETNOGRAFIK, BERAT

              E Hënë– E Dielë

              Ora 9:00  –  19:30

              Kontakti: Tel: +355 3232224

              Cel: 0695186517

              E-mail: agron.polovina@muzeumetberat.gov.al

              agronpolovina@gmail.com

              www.beratmuseum.gov.al

 

 

8.MUZEU KOMBËTAR I ARTIT MESJETAR KORÇË

9.MUZEU ARKEOLOGJIK, KORÇË

10.MUZEU KOMBËTAR I ARSIMIT, KORÇË

E Hënë– E Dielë

Ora 9:00  –  19:30

Kontakti: 082500207

Cel. 0684127575

Cel. 0675138333

E-mail: l_glozheni@yahoo.com

muzeumesjetar@hotmail.com

www.muzeumesjetar.gov.al

 

            11.MUZEU KOMBËTAR I PAVARËSISË  VLORË

E Hënë – E Dielë

Ora 9:00  – 17:00.

Për periudhën 1 korrik – 10 shtator 2017

E Hënë dhe e Dielë: 8:00 – 11.00 dhe 17.00 – 22.00

Kontakti:Cel: 0692065390; 0696621300

E-mail: muzeupavaresia@yahoo.com

Facebook: Muzeu Kombëtar i Pavarësisë

 

 

         12.MUZEU KOMBËTAR I FOTOGRAFISË “MARUBI”

E Hënë – E Dielë

Ora 9:00  –  19:30

Kontakti:  Tel: 022 40007

Cel: 0673000007

E-mail: info@marubi.gov.al

www.marubi.gov.al

 

          13.PARKU KOMBËTAR BUTRINT (Pasuri e Trashëgimisë Botërore të UNESCO-s dhe

          zonë ligatinore me rëndësi ndërkombëtare – “Zonë RAMSAR”)

E Hënë – E Dielë

Ora 9:00 – 20:00

Kontakti: cel: 0692436689

E-mail: pkbutrint@yahoo.com

www.butrint.al

 

 

            14.MUZEU ARKEOLOGJIK DURRËS

E Hënë– E Dielë

Ora 9:00  –  19:30

Kontakti:  Tel.: +355 52222806

e-mail: drkkdurres@yahoo.it

 

 

          15.PARKU ARKEOLOGJIK APOLONI

E Hënë– E Dielë

Ora 9:00  –  19:30 

Kontakti: cel.:355 692070500

e-mail: parku.apollonia@yahoo.fr

 

           16.PARKU ARKEOLOGJIK BYLIS

E Hënë– E Dielë

Ora 9:00  –  19:30

Kontakti: cel:0692186291

e-mail: nexhmisulaj@gmail.com

 

            17.PARKU ARKEOLOGJIK SHKODËR

E Hënë– E Dielë

Ora 9:00  –  19:30

helidon_sokoli1980@yahoo.it

0672853928

benet_shkreli@hotmail.com

 

          18.PARKU ARKEOLOGJIK LEZHË

E Hënë – E Dielë

Ora 9:00  –  19:30

helidon_sokoli1980@yahoo.it

0692789684

ded.margjoni@gmail.com

 

         19.PARKU  ARKEOLOGJIK  AMANTIA

         20.PARKU  ARKEOLOGJIK  FINIQ

E Hënë – E Dielë

Ora 9:00  –  19:30

Kontakti: Tel. +355 33230665

Cel: 0697570368

e-mail: drkkvlore@yahoo.com

 

          21.PARKU  ARKEOLOGJIK  ORIKUM

E Hënë – E Dielë

Ora 9:00  –  18:00

Kontakti: Tel. +355 33230665

Cel: 0697570368

e-mail: drkkvlore@yahoo.com

 

      21.PARKU  ARKEOLOGJIK  ANTIGONE

E Hënë – E Dielë

Ora 9:00  –  19:30

Kontakti:

Tel. +355 84262441

Cel: 0682260198

e-mail: drmkgj@hotmail.com

 

22.KALAJA E BERATIT (Pjesë e Qendrës Historike të Beratit – Pasuri e Trashëgimisë Botërore të UNESCO-s)

E Hënë – E Dielë

Ora 9:00  –  19:30

Kontakti: Tel.: +355 3232393

e-mail: beratkulture@yahoo.com

 

             23.KALAJA E GJIROKASTRËS (Pjesë e Qendrës historike të Gjirokastrës – Pasuri e                     Trashëgimisë Botërore të UNESCO-s)

E Hënë – E Dielë

Ora 9:00  –  19:30

Kontakti:   Tel. +355 84262441

 Cel: 0682260198

drmkgj@hotmail.com

 

 

                 24.BANESA KADARE

 

            E Hënë  – E Dielë

Ora 9:00  –  19:30

Kontakt: Cel: 0696987970

 

           25.KALAJA E PORTO PALERMOS

E Hënë – E Dielë

Ora 9:00  –  19:30

Kontakti: Tel. +355 33230665

Cel: 0697570368

e-mail:             drkkvlore@yahoo.com

 

              26.KALAJA E KANINËS

E Hënë – E Dielë

Ora 9:00  –  19:30

Kontakti: Tel. +355 33230665

Cel: 0697570368

e-mail:drkkvlore@yahoo.com

 

             27.KALAJA E HIMARËS

E Hënë – E Dielë

Ora 9:00  –  19:30

Kontakti: Tel. +355 33230665

Cel: 0697570368

e-mail: drkkvlore@yahoo.com

 

              28.MANASTIRI I MESOPOTAMIT

E Hënë – E Dielë

Ora 9:00  –  19:30

Kontakti: Tel. +355 33230665

Cel: 0697570368

e-mail:             drkkvlore@yahoo.com

 

           29.MANASTIRI I 40 SHENJTORËVE

E Hënë – E Dielë

Ora 9:00  –  19:30

Kontakti: Tel. +355 33230665

Cel: 0697570368

e-mail:drkkvlore@yahoo.com{:}