Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit

Shqipëria me një pavijon në ngjarjen e madhe që nis më 4 Qershor. “Column” dhe “Penthouse” janë projektet e dy artistëve që do të pëfaqësojnë Shqipërinë në Bienalen e Arkitekturës në Venecia.

Artikulli i plotë: Panorama