Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit

Instituti i Monumenteve të Kulturës, në bashkëpunim me Ministrinë e Kulturës dhe Bibliotekën Kombëtare organizoi më 26 Prill 2016, përurimin e librit{:}