Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit

Në kuadër të “Kalendarit të Përbashkët Kulturor” Kosovë-Shqipëri, në mjediset e Ministrisë së Kulturës u organizua përurimi i librit të poetit Agim Vinca “Une cloche à ton cou” (Kambanë në qafë), botuar nga “Édition du Petit Véhicule”, Nantes (Nantë), Francë.{:}