Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit

[metaslider id=2067]

Pianistja Merita Rexha Tërshana dhe aktorja Ema Ndoja  në koncertin me poezi të shqiptare dhe muzikë nga filmat shqiptarë.  Koncerti prezanton poezi të autorëve: Ndre Mjeda, Migjeni, Kadare, Martin Camaj e deri te Klodian Kojashi si dhe muzikë nga  filmat e parë  “Skënderbeu” i Çesk Zadesë, Aleksandër  Peçi, Limoz Dizdari, Feim  Ibrahimi, Hajg  Zaharia , deri tek “Gjoleka djali i Abazit” i Endri Sinës.

6 dhjetor2016,  ora 19:00, Universiteti i Arteve, Tiranë

Koncert për piano, violinë dhe orkestër- Interpretojnë Fatma Spahiu (piano), Miron Peku (violinë), Synthesis Chamber Orchestra (UA)-dirigjent Artan Liçaj.Në program vepra nga Peçi, Mendelssohn.

8 dhjetor 2016, ora 19:00, Universiteti i Arteve, Tiranë{:}