Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit

Në edicionin e tij të tretë Festivali Ndërkombëtar “PIANODROM” zbret në skenën shqiptare muzikantë me një reputacion të lartë artistik ndërkombëtar, nga SHBA, Japonia, Anglia, Italia dhe Shqipëria, por edhe të rinj që sapo kanë filluar karrierën e tyre artistike.

Joseph Houston (Angli)- Koncert Recital- “Black Lanterns”

Info: http://www.pianodromonline.com/

8 Tetor/Oct. 2015 – E enjte, ora 18:00, salla e madhe UA, Tiranë{:}